Meditatief Kleurboek Panter

kleurboek panter

Deze post kan affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan ontvangen, zonder extra kosten voor jou, als je een aankoop doet via deze links. Dank je wel voor je steun!

Een panter symboliseert mysterie, kracht, elegantie en het vermogen om uitdagingen met gratie en zelfvertrouwen aan te gaan. Ben je op zoek naar deze kwaliteiten of ken je iemand die ze goed kan gebruiken? Of ben je gewoon een panterliefhebber die graag een meditatief moment met je favoriete dier wilt doorbrengen?

Ik heb dit boek gemaakt voor iedereen die zich wil verbinden met de energie van het krachtdier panter.

Elke pagina is een uitnodiging om te ontsnappen aan de alledaagse hectiek en je onder te dompelen in een vredige meditatie. De zorgvuldig gekozen affirmaties begeleiden je door een reis van zelfontdekking en innerlijke kracht, terwijl de betoverende panterillustraties je creativiteit en intuïtie stimuleren.

Je kunt gratis uitproberen of de combinatie van kleuren en mediteren iets voor jou is. 

Download een gratis kleurplaat (rechtermuisknop, opslaan als…), print deze en concentreer je op de affirmatie terwijl je aan het kleuren bent.

Laat je gedachten vrij associëren en keer terug naar de affirmatie als je te ver afdwaalt.

Als de combinatie je aanspreekt, kun je het kleurboek hier kopen. Ik heb het gepubliceerd bij Amazon.

Het boek is toegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen (vanaf 10 jaar).
Wanneer je samen met je kind of kleinkind de kleurplaten invult, biedt dit een mooie kans om te praten over de affirmaties. Zo kun je samen een sterkere band met elkaar én met de kracht van het panter opbouwen.

Op de pagina over het krachtdier panter, kun je lezen wat de spirituele betekenis van een panter precies is en hoe je deze energie kunt toepassen in je leven. 

Krachtdieren petra stam

🌟 Ontdek Jouw Spirituele Gids met de Krachtdierkaarten 🌟