Cursus Qigong

Qi gong

Deze post kan affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan ontvangen, zonder extra kosten voor jou, als je een aankoop doet via deze links. Dank je wel voor je steun!

Ben je vaak moe? Heb je last van stress en wil je meer energie krijgen? Dan is het optimaliseren van je ademhaling een bewezen middel. 

Hiervoor kun je gebruik maken van  Qigong. Qigong helpt je om je longen helemaal te openen, zodat je lichaam zich kan vullen met Qi of Chi. Met simpele meditatieoefeningen leer je hoe je die energie door je hele lichaam kunt laten gaan. 

Qigong is minder inspannend dan yoga en ideaal voor vrouwen rond of na de overgang. 

 

De voordelen van Qigong

Qigong is een oude Taoïstische techniek, die al duizenden jaren wordt beoefend. Omdat het direct effect heeft op je energie, voel je je de hele dag fit. 

  • Ontdek de Kracht van Chi in Jezelf: Stel je voor hoe geweldig het voelt om de chi, jouw eigen levensenergie, te activeren en te sturen. Het is als het wakker maken van een superkracht binnenin je!

  • Energie die Blijft Stromen: Beeld je in dat je energie hebt die de hele dag door blijft stromen, alsof je een onuitputtelijke batterij hebt. Je voelt je de hele dag door levendig en vol kracht.

  • Genezing van Binnenuit: Denk aan het voeden van je organen met genezende chi, wat je helpt je lichaam te herstellen en te versterken op een natuurlijke manier. Het is alsof je je lichaam een liefdevolle en helende omhelzing geeft.

  • Heerlijk in je Vel: Stel je voor hoe fantastisch het zou zijn om elke dag op te staan en je gewoon geweldig te voelen in je eigen huid. Qigong helpt je om je zowel fysiek als mentaal geweldig te voelen.

  • Rust en Positiviteit: Beeld je de rust en positieve gevoelens in die qigong je kan brengen. Het is alsof je een oase van kalmte en geluk creëert in je drukke leven.

  • Perfecte Balans: Droom van een leven waarin je je volledig in balans voelt, zowel geestelijk als lichamelijk. Qigong is jouw sleutel tot een leven in harmonie en evenwicht.

Wat krijg je als je de cursus bestelt?

Je krijgt 5 modules met 20 videos. De oefeningen zijn kort, simpel én buitengewoon effectief. De cursus wordt gegeven door Alex van Galen, de schrijver van de speelfilm Michiel de Ruiter en de Vuurlinie (film over Marco Kroon) en het boek “Moeiteloos Ontwaken“.

Als je via onderstaande link bestelt, krijg je er nog 3 bonusoefeningen bij. 

Je betaalt eenmalig €69,00. )*

)* Je kunt geen rechten ontlenen aan deze prijs

Krachtdieren petra stam

🌟 Ontdek Jouw Spirituele Gids met de Krachtdierkaarten 🌟