Trek je krachtdier

Trek je kaart

Deze post kan affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan ontvangen, zonder extra kosten voor jou, als je een aankoop doet via deze links. Dank je wel voor je steun!

Inhoudsopgave

Bij deze trekking gaat het niet om welk krachtdier jij bent, maar welk krachtdier je nodig hebt. 

Als je dit wilt onderzoeken doe je het volgende:

  1. Zorg dat je 5 minuten tijd voor jezelf hebt
  2. Concentreer je op een probleem of een situatie waar je een oplossing voor zoekt.
  3. Schrijf de vraag eventueel op, dit helpt om je te focussen.
  4. Klik op de oranje button hieronder
  5. Volg de link naar het krachtdier en laat de inhoud op je inwerken
  6. Noteer wat je aanspreekt en wat een antwoord op je vraag zou kunnen zijn.
  7. Als het intuïtief klopt, laat het krachtdier je dan de komende periode ondersteunen.

Als je alles later nog een keer wilt nalezen, kun je via de zoekfunctie op deze website zoeken naar jouw krachtdier. 

Achtergrondinformatie

De term “krachtdier” komt uit de sjamanistische tradities van inheemse volkeren. In deze culturen kan een individu een spirituele verbinding hebben met een bepaald dier dat hen gidsen, beschermen, of kracht en inzicht geeft. Het idee is dat elk dier unieke kwaliteiten en krachten heeft die het kan overbrengen op de persoon waarmee het verbonden is.

Het idee van een krachtdier is nauw verbonden met de notie van symboliek. Bijvoorbeeld, een adelaar kan worden gezien als een symbool van vrijheid en een verhoogd perspectief, terwijl een schildpad kan staan voor geduld en uithoudingsvermogen. Het universum kan deze dieren gebruiken als boodschappers om een specifiek idee of kwaliteit te communiceren naar een individu.

Het programma op deze pagina werkt als een soort intermediair tussen jou en het universum. Jij focust je op het probleem en het universum kijkt of er een krachtdier is dat je kan ondersteunen. Als er een match is, is er sprake van een innerlijk weten of een wederzijds (h) erkennen. Als dat zo is, kun je overwegen om het krachtdier actief op te roepen om hulp of begeleiding te zoeken. 

 Dit kan gedaan worden door meditatie, droomwerk, rituelen of andere spirituele praktijken, die ik uitgebreid beschrijf bij het betreffende krachtdier. 

Het idee is dat je door je af te stemmen op de energie of essentie van een bepaald dier toegang krijgt tot de wijsheid of kracht die dat dier belichaamt.

Krachtdieren petra stam

🌟 Ontdek Jouw Spirituele Gids met de Krachtdierkaarten 🌟